پروفیلهای درب و پنجره چند جداره u-pvc
پیشگفتار
چند سال قبل، فعالیتم را در این صنعت، با عنوان مدیر بخش کنترلکیفیت شرکت فناور پلاستیک سپاهان آغاز نمودم و از همان ابتدا سعی کردم آنچه را که بر اساس تجربه، براندوختههایم اضافه میشد به دقت ثبت کنم؛ چون میدانستم هر کدام از این تجربیات ممکن است زمانی بسیار با ارزش و کارآمد باشد و تنها وجود اندوختههای علمی حاصل از مطالعه و تحصیلات دانشگاهی نمیتواند در بسیاری از موارد اجرایی، کافی وگرهگشای مشکلات باشد.
این تجربهها، شامل سازماندهی اطلاعات علمی و اجرایی پیرامون خطوط تولید، راهاندازی و تجهیز آزمایشگاه کاملاً تخصصی در این صنعت و فرآیند کنترلکیفیت محصولات تولیدی بود. بسیاری از نکات کلیدی موجود نبود و یا به صورت مدون در دسترس قرار نداشت و این مطلب باعث شد تا با وسواس و دقت بیشتر بر نگهداری دانشهای به دست آمده کوشش کنم. با گذشت زمان، برای من یک نکته بیشتر آشکار میشد، و آنهم این که اطلاعات علمی مناسب و کاربردی در این صنعت، برای عموم تولیدکنندگان اندک و در برخی موارد اشتباه یا ناقص میباشد. مصرفکنندگان عموماً مردم عزیزی بودند که دانستههای علمی مناسبی نداشته و آنچه را که یاد گرفته بودند بیشتر حاصل از تبلیغات و فعالیتهای تجاری عاملین فروش و نمایندگیهای شرکتهای تولیدی بود و بسیاری از آنها دقیقاً نمیدانستند این نوع محصولات چه ویژگیهایی دارند، نقاط ضعف موجود در آنها چه چیزهایی است و واقعاً به چه دلیل جایگزین درب و پنجرههای سنتی شده اند. این سردرگمی باعث شده بود تا بسیاری از مصرفکنندگانی که اقدام به خرید و نصب این نوع محصولات کرده بودند، با گذشت زمان درگیر مشکلات فراوانی شوند، که حاصل از عدم آگاهی آنها بود.
تمامی موارد ذکر شده باعث شدتا نسبت به جمعآوری علوم مرتبط با این صنعت و ترکیبکردن آنها با تجربیات به دست آمده در یک مجموعهای منسجم اقدام نمایم و به همین دلیل با کارشناس محترم ادارهکل استاندارد استان اصفهان پیرامون این موضوع گفتگو کردم و ایشان نیز به گرمی استقبال نمودند و حتی راهکارهای مناسبی نیز به بنده ارائه کردند و پیشنهاد ویراستاری فنی این مجموعه را با مهربانی پذیرفتند و این مطلب با همکاری آقای حمید مرادی، یکی از اعضای محترم مجموعه فناور پلاستیک سپاهان تکمیل شد و همراهی ایشان در نگارش و تدوین بسیاری از ضعفهای فنی موجود را برطرف نمود. هدف اصلی از نگارش این مجموعه، افزایش سطح آگاهی افراد مرتبط با این صنعت، و برداشتن گامی موثر در توسعه و بهبود سطح کیفی این زمینه از صنعت بوده و هیچ جنبه تجاری مدّ نظر نیست.
خلاصه اینکه، در دهه مدیریت دانش به نظر میرسد یکی از مواردی که به پیشرفت این صنعت در سطح میهن اسلامی کمک مینماید، تسهیم دانش و به اشتراکگذاری تجربیات متخصصین و صاحبان این صنعت، در سطح عموم است. به ویژه اینکه این صنعت در کشور ما دارای عمر بسیار کوتاهی بوده و به همین دلیل برخی از تولیدکنندگان از نظر دانش و تکنولوژی مورد نیاز، تا حدودی به کشورهای پیشرفته و صاحب این صنعت وابسته میباشند.
در پایان لازم است تا از همکاری صمیمانه جناب آقای مهندس بهزاد سلطانی، کارشناسمسئول اداره کل استاندارد استان اصفهان که مشوق بنده در امر تهیه این مجموعه بودهاند، صمیمانه تشکر نمایم و باید گفت که ویرایش این مجموعه امری طاقتفرسا و مشکل بوده است.
نکته آخر اینکه، این مجموعه میتواند متخصصین صنعت درب و پنجرههای چندجداره از جنس u-PVC و شاغلین در این عرصه و حرفه، و همچنین تمامی مصرفکنندگان این محصولات را مورد خطاب خود قراردهد و امید است، مفید واقع شود. البته میدانیم که این مجموعه نیز مانند بسیاری از نوشتههای دیگر، خالی از اشکال نیست و به آن اذعان داریم؛ لذا از هر پیشنهاد و یا نظری صمیمانه استقبال میکنیم تا بتوانیم نقاط ضعف و مشکلات موجود را در چاپهای بعدی برطرف نمائیم.
علیرضا ذبحی
زمستان-۱۳۹۳
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.